Man aangehouden met zeven gestolen fietsen

dinsdag 20 januari 2015

Lathum - Maandag 20 januari heeft de politie een 19-jarige Poolse man aangehouden op verdenking van fietsdiefstal. In de (grote) auto waar de man in reed trof de politie zeven gestolen fietsen aan.

De politie werd getipt dat de man mogelijk een fiets gestolenzou hebben en hield hem rond 16.30 uur ter controle staande in Lathum. In zijnvoertuig trof de politie zeven fietsen aan met doorgeknipte sloten. De man isaangehouden op verdenking van fietsdiefstal en ingesloten voor nader verhoor enonderzoek. Dinsdag 20 januari heeft de politie de herkomst van de fietsenonderzocht. Alle fietsen bleken gestolen te zijn. Van sommige eigenaren was eenaangifte binnen, van andere fietsen is de eigenaar via de rijwielhandelaarachterhaald. Alle fietsen gaan terug naar hun rechtmatige eigenaar. Tegen de manmaakt de politie proces-verbaal op.

Doe altijd aangifte!

De politie benadrukt met klem dat het bij diefstal van uw fietsaltijd van groot belang is om aangifte te doen bij de politie. Regelmatig lukthet de politie namelijk helaas net om een eigenaar te achterhalen bijaantreffen van gestolen fietsen. Ook komt uw fiets alleen in hetfietsdiefstalregister op internet(www.fietsdiefstalregister.nl)als u aangifte doet.

Zie ook:http://www.politie.nl/onderwerpen/diefstal-fiets.html2015032816

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Didam | 112 alarmeringen Didam | Goedkoop Tanken in Didam | Supermarkten in Didam | Weerbericht Didam