Politie treft klein drugslab aan in schuur

zondag 21 juni 2015

Zevenaar - Een 34-jarige man uit Zevenaar is op zaterdagavond 20 juni door de politie aangehouden nadat er in de schuur van zijn woning in klein drugslab werd aangetroffen.

Een man belde zaterdagavond de politie en vertelde dat hij viamarktplaats zijn eerder gestolen kettingzaag had aangetroffen bij een woning inZevenaar. De 41-jarige bewoner van deze woning is hierop door de politieaangehouden op verdenking van diefstal cq. heling. Toen de agenten in de schuurnaast de woning wilden kijken, roken zij een chemische lucht. Op dat moment kwamde 34-jarige Zevenaarder (de andere bewoner) thuis en verklaarde dat de schuurvan hem is.

In de schuur werden verschillende (chemische) stoffenaangetroffen. De brandweer en afdeling Forensische Opsporing van de politiehebben onderzoek gedaan. Er bleek geen gevaar te zijn geweest voor de omgeving.Alle aangetroffen stoffen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De34-jarige Zevenaarder is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten in hetpolitiebureau.2015299118

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Didam | 112 alarmeringen Didam | Goedkoop Tanken in Didam | Supermarkten in Didam | Weerbericht Didam