Getuigen gezocht van dodelijk verkeersongeval

woensdag 9 juli 2014

Westervoort - De politie doet onderzoek naar een dodelijk verkeersongeval dat op 2 juni plaatsvond op de Rivierweg in Westervoort. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd om zich alsnog te melden.

In de nacht van zondag op maandag 2 juni, even na middernacht, overleed een21-jarige automobilist uit Westervoort nadat hij op de Rivierweg de controleover de auto verloor en tegen een boom botste.

De politie startte direct na het ongeval een onderzoek om meer duidelijkheidte krijgen over de exacte toedracht hiervan. In verband met dit onderzoek heeftde politie al meerdere getuigen gesproken.

Getuigen gezocht

Omdat nog steeds een aantal zaken onduidelijk is, vraagt de politie nogmaalsaan personen die getuige zijn geweest van het ongeval maar nog niet met depolitie hebben gesproken, om zich bij de politie te melden.

De politie is ook specifiek op zoek naar een jonge vrouw met blond haar diedirect na het ongeval ter plekke is geweest. De politie heeft haar nog nietgesproken maar komt graag met haarin contact.

De politie is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op0800-7000.

(2014059525)

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Didam | 112 alarmeringen Didam | Goedkoop Tanken in Didam | Supermarkten in Didam | Weerbericht Didam