Geldloper op straat overvallen

maandag 17 augustus 2015

Pannerden - In Pannerden is zondagnacht een geldloper overvallen. Het slachtoffer, een 55-jarige man uit Pannerden, was daarbij met de schrik vrij gekomen, evenals zijn 22-jarige dochter.

De Pannerdenaar was die nacht omstreeks 02.30 uur met zijn dochter op wegnaar huis en had een aanzienlijk geldbedrag bij zich. Op de Aerdtsestraat terhoogte van het kerkhof werd hij tot stoppen gemaand door twee mannen. Vervolgenswerden hij en zijn dochter bedreigd met onder meer een vuurwapen of iets watdaarop leek. Ook verscheen er nog een derde man bij, waarna de drie gezamenlijkmet het geld en waardevolle goederen van de slachtoffers er vandoor gingen.

Van de drie mannen is slechts bekend dat ze allen gemaskerd waren en goedNederlands spraken. Een van hen had een fors postuur met brede schouders, deandere twee waren kleiner. Het trio was te voet weggevlucht richting kerkhof. Depolitie heeft nog vergeefs naar de daders gezocht.

In verband met het onderzoek roept de politie getuigen op te reageren.Misschien is u iets opgevallen die nacht of de dagen voorafgaand aan de overval?Uw informatie kan het missende puzzelstuk zijn! De politie is bereikbaar optelefoonnummer 0900-8844 of via hetmeldformulierop de website politie.nl. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniemop telefoonnummer 0800-7000.

(2015401357)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Didam | 112 alarmeringen Didam | Goedkoop Tanken in Didam | Supermarkten in Didam | Weerbericht Didam